Nye film på Filmstriben

10.07.20
Ugens nye film på Filmstriben byder på dansk gys med Nikolaj Coster-Waldau, samfundskritisk iransk drama og er du mere til noget baseret på virkelige hændelser, så kan vi anbefale en skræmmende film om den tysk seriemorder Fritz Honka.

Manden uden fremtid

Nikolaj Coster-Waldau spiller forsikringsagenten Max, der skal vurdere en sag om udbetaling af en livsforsikring og støder på firmaet Aurora, der tilbyder dødeligt syge muligheden for at dø efter eget ønske. Metoden er enkel, du tjekker ind på det hemmelige luksus-resort Aurora Hotel og her står en hær af læger og medarbejdere klar til at give dig en smuk afslutning på livet. Max er selv syg og selvom han elsker sin kone (Tuva Novotny) meget højt, kan han ikke slippe ideen om Aurora. Uden nogen ved besked, laver han en aftale med Aurora og tager afsted til det fjerntliggende hotel. Her opdager han en foruroligende sandhed, der får ham til at sætte spørgsmålstegn ved selve livet, døden og hans egen forståelse af virkeligheden. Med et øde, nordisk bjerglandskab som kulisse udspilles en hypnotiserende magtkamp om retten til selve livet, forstanden – og kærligheden.

Se 'Manden uden fremtid' nu på Filmstriben.dk

3 kvinder

En kendt iransk filmstjerne får tilsendt en selvmordsvideo. En ung pige tager sit liv, fordi hun ikke må forfølge en drøm om at blive skuespiller. Behnaz Jafari er stærkt påvirket og får sin instruktørven til at køre sig til den lille landsby, hvor pigens familie bor.

Se '3 kvinder' nu på Filmstriben.dk

Den Gyldne Handske

Fritz Honka er alkoholiker. Og seriemorder. I perioden fra 1970-1975 samler Frizt sine ofre op på værtshuset "Den Gyldne Handske" i Hamburgs berygtede luderkvarter i bydelen St. Pauli. Baseret på den grumme virkelighed.

Se 'Den gyldne Handske' nu på Filmstriben.dk

Læs vores kollega Martins anmeldelse af 'Den gyldne Handske' her