Foto: Mira Liin

Vi læser sammen: Løbeklubben i Saudi

02.03.21
Online læsefællesskab med afsæt i ”Løbeklubben i Saudi” af Lotte Garbers.

”Vi læser sammen” er en læsefestival som Aarhus Litteraturcenter har sat i søen. I januar er bogen ”Løbeklubben i Saudi” af Lotte Garbers.

LØBEKLUBBEN I SAUDI er en roman, der handler om den danske kvinde Maiken, der får en stilling som antropolog i en medicinalvirksomhed i Saudi Arabien. Som antropolog er Maiken uddannet til at udforske kulturer og til at navigere i kulturer fremmed for sin egen, alligevel bliver hun gang på gang konfronteret med sine fordomme om alt fra kvindefrigørelse, mænd, medicinalverdenen og meget mere.

Bliv medlem af Facebookgruppen “Vi læser sammen – debat”, hvor vi kommer til at debattere bogen og dens tematikker med hinanden.

Online arrangement med Lotte Garbers

Den 29. marts kl. 19, er der et online arrangement med Lotte Garbers, hvor hun er i samtale med islamolog og migrationsforsker Garbi Schmidt fra Roskilde Universitet om at stå mellem to kulturer og om LØBEKLUBBEN I SAUDI ud fra en antropologisk vinkel.

Brug dette link for at deltage i arrangementet med Lotte Garbers d. 29. marts

Hele programmet for ”Vi læser sammen”

3. marts kl. 19: Forfatteren og redaktøren
4. marts kl. 20: Herning Bibliotek: Live forfattertalk med Anne Juul Andersen
13. marts kl. 14: Kvinder i Mellemøsten i samarbejde med KØN – Museet for Kønnenes Kulturhistorie
16. marts kl. 19: Lotte Garbers præsenterer Karima Bouylud i samarbejde med Odense Hovedbibliotek
24. marts kl. 19: Krop, kultur og skønhedsidealer i samarbejde med Aarhus Bibliotekerne
29. marts kl. 19: Mellem to kulturer i samarbejde med Aalborg Bibliotekerne

Læs mere om de forskellige arrangementer via dette link.

Inspiration