Servicepunkt Haraldslund åbner den 15. juni – med begrænsede åbningstider

Servicepunkt Haraldslund åbner. Se her, hvornår du kan hente reserveringer og aflevere bøger.

Der sættes nye bøger på hylderne, så vi er klar til mandag den 15. juni 2020 hvor vi åbner for Servicepunktet i Haraldslund igen. Når servicepunktet åbner kan du igen aflevere og hente biblioteksmaterialer, og der vil også være adgang til den offentlige publikums PC i åbningstiden. Den er blevet udstyret med et silikonetastatur, som rengøres jævnligt.

Hvis du inden den 15. juni har fået besked om, at din reservering er fundet frem til dig på Hovedbiblioteket, kan du hente den der.

Ændret åbningstid

Åbningstiden for servicepunkt Haraldslund er dog ikke som den var, inden vi lukkede ned. Da retningslinjerne fra kulturministeriet endnu ikke tillader os at åbne med selvbetjening, er vi nødt til at begrænse åbningstiden til de timer, vi kan have personale til stede i huset.

Åbningstiderne for Servicepunkt Haraldslund fra 15. juni 2020:

Mandag kl. 13-17
Tirsdag kl. 13-15
Onsdag kl. 13-17
Torsdag kl. 13-15
Fredag kl. 13-15
Lørdag kl. 10-12

Modsat tidligere år har Haraldslund ikke sommerferielukket i år. Det betyder, at servicepunktet også er åbent hele sommeren, hvor der plejer at være ferielukket i to uger.