Prøv det nye FIFA 21 i Gamezonen

Siden midten af 90'erne har FIFA-spillene leveret forrygende underholdning og timevis af sjov for alle fodboldinteresserede. År for år sker der forbedringer i grafik og gameplay. Er man FIFA-fan og elsker at spille PlayStation, så er udgivelsen af det nye FIFA-spil altid er stor mærkedag på året.

Kom ind og prøv FIFA21 i Gamezone på Hovedbiblioteket efter release-dagen 9.10.20.

Musik og fodbold går hånd i hånd

Gennem årene har spillet været garant for at levere formidable soundtracks. Ikoniske sange er blevet synonyme med FIFA. Her bringer vi vores bud på en "All time top 5" over de bedste sange i FIFA-spillene. Musikken i spillene er nemlig en af årsagerne til, at spillet er voldsomt populært. Ofte er der fokus på spillets grafik, gameplay og multiplayer-funktioner, men lydsiden skal man bestemt ikke undervurdere. På den front har FIFA-spillene gennem alle tider gjort det suverænt. Netop det har medvirket til spillets succes.

Tænk på bare på nationalmelodier, Champions League hymnen eller We are the champions med Queen. Spilindustrien og i særdeleshed EA Sports er dygtige til at bruge sange til at vække følelserne frem i fodboldentusiaster og gamere.  Derfor er sangene blevet ikoniske.

5. pladsen: FIFA 08.  Peter Bjorn and John: Young Folks
4. pladsen: FIFA 01   Moby:  Bodyrock
3. pladsen: FIFA 02. Gorillaz:  19-2000 (soulchild remix)
2. pladsen: FIFA 99.  Fat Boy Slim. Rockafella Skank