Mødelokalerne i Medborgerhuset åbner igen den 1. maj 2021

29.04.21
Fra den 1. maj 2021 kl. 8 har du igen adgang til mødelokaler og foredragssal i Medborgerhuset ved Hovedbiblioteket. Du kan booke lokale allerede nu, men vær opmærksom på nogle sikkerhedsændringer ved booking og diverse corona-restriktioner.

Det er udelukkende lokalerne i medborgerhuset, du kan booke fra denne dag, da mødelokalerne ved Vejgaard Bibliotek fortsat er lukket på grund af ombygning. Vi forventer, at Vejgaard Bibliotek genåbner den 25. maj 2021 – vi informerer løbende på aalborgbibliotekerne.dk

I forbindelse med genåbningen er det meget vigtigt, at du er opmærksom på disse ting:

• Vi har indført ekstra sikkerhed på bookingsiden. Når du fremover forsøger at logge på bookingsiden, modtager du en sms med en éngangskode, du skal indtaste for at komme videre. Det er derfor vigtigt, at du har oplyst et mobilnummer til os.

• Vi sætter gang i vores automatiske dørsystem, så du får adgang til det lokale, du har booket ved at taste en kode ind ved dørene. Koden sendes to døgn før mødestart pr. mail til den, som har booket lokalet.

• Da der stadig er corona-restriktioner, skal du huske, at der fortsat kun er plads til et begrænset antal personer i lokalerne. Antal tilladte personer i hvert lokale fremgår af booking-kalenderen og står desuden på skilte i lokalerne. Der vil være rengøringsstationer som før nedlukningen, så I kan tørre overflader af før og efter brug. Det er den ansvarlige bruger i lokalerne, som skal sikre, at alle regler overholdes.

Gå til siden for booking af mødelokaler

Læs mere om mødelokalerne i Medborgerhuset her