Lær sprog gennem biblioteket

13.02.24
Hjemmefra og på din egen enhed med Transparent Language Online

Nu har du som bruger af biblioteket – uanset hvor i Danmark du bor – fri adgang til at lære alverdens sprog nemt og bekvemt via smartphone, tablet eller computer – direkte fra din egen sofa.

Med bibliotekets digitale sprogkursus Transparent Language Online, har du mulighed for at lære et sprog, der interesserer dig uanset om du er begynder, lettere øvet eller temmelig dygtig i forvejen.

Transparent Language Online giver en effektiv og engagerende oplevelse for brugere på alle niveauer, der ønsker at opbygge deres lytte-, tale-, læse- og skrivefærdigheder på et fremmedsprog.

Ved at kombinere kurser, supplerende ordforråd og grammatikressourcer giver Transparent Language Online et komplet sprogindlæringssystem. 

Du har også adgang til Transparent Language KidSpeak for Libraries på enkelte sprog. Det er markeret, hvilke det drejer sig om, i oversigten over alle kurser.

Læs mere og kom i gang med at bruge Transparent Laugauge via dette link. 

Transparent Language Online fås som app til iOS og Android.

Da Transparent Language Online er en amerikansk tjeneste, lærer man et fremmedsprog fra engelsk. Således kan man lære fx italiensk fra engelsk, men ikke italiensk fra dansk.  Man kan også lære dansk fra engelsk, spansk og tyrkisk.

Herunder finder du nogle korte videoer, der giver et hurtigt overblik over nogle af de mest brugte funktioner: