Filmstriben lukker for udlån indtil 1. december 2020

Forbruget på Filmstriben har nået sin grænse for november, hvorfor vi lukker for udlån indtil 1. december 2020.

Forbrugsloftet på Filmstriben er blevet sænket, hvilket betyder at det samlede forbrug på Filmstriben har nået sin grænse for november. Det betyder, at der lukkes helt for udlån af film på Filmstriben indtil den 1. december 2020. Fra den 1. december 2020 kan du igen låne en film om ugen eller tre film om måneden.

Hvorfor er loftet sat ned?

Bibliotekets lånere har været ekstra flittige med at se film på Filmstriben i år. Det er vi selvfølgelig glade for, men det betyder også at budgetterne til tjenesten så godt og vel er brugt op. Derfor har vi været nødt til at sætte grænserne ned for, hvor mange film du kan låne på filmstriben. Det betyder at du fra den 1. november 2020 kun kan låne én film om ugen og i alt tre film om måneden og at der er risiko for at det samlede forbrug rammer loftet, inden månedens udgang.

Se film på Filmcentralen.dk

Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste. På Filmcentralen er der både aktuelle film og digitaliserede klassikere. Her er desuden information om filmene, baggrundsartikler, temasamlinger og anbefalinger. 

Læs mere om Filmcentralen.dk i denne nyhed