Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Center for Dansk Jazzhistorie
Kellerups Torv 2
9000 Aalborg
Arrangører
Hovedbiblioteket, Ordkraft, Center for Dansk Jazzhistorie
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Ordenes kraft - en aften med historiefortæller Vigga Bro og bassist Ida Bach Jensen

25.08.21
Mennesker har brug for fantastiske fortællinger. Mennesker har brug for dygtige historiefortællere. Vi har brug for Vigga Bro – mere end nogensinde før!

Til alle tider og i alle kulturer har mennesker fortalt historier til hinanden for at skabe mening og fællesskab. Fortællinger der får os til at le, græde, forstår, forundres, hade og elske. Med ét genkender vi os selv og finder nyt håb, når det talte ord skaber billeder og oplevelser inde i vores hoveder.

Du kan opleve fortællingens magi og ordenes kraft på egen krop, når festivalen Ordkraft og Center for Dansk Jazzhistorie inviterer til en aften i selskab med én af landets dygtigste historiefortællere, skuespiller Vigga Bro. Ved hendes side står bassist Ida Bach Jensen, som er en sand mester i improvisation på en bas.

Sammen væver historiefortæller og musiker ord og toner sammen til en elegant ’dans’ med publikum. Undervejs og mellem fortællingerne reflekterer Vigga Bro over historiefortælling som kunstart og tradition, den mundtlig fortællings nødvendighed og fascinationen ved det levende ord.   

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via dette link. 

Arrangementet er del af Aalborg Kommunes #vigenstarteraalborgsammen.

Samarbejdspartnere: Center for Dansk Jazzhistorie, Ordkraft og Aalborg Kommune