Christian Bock sidder ved sin computer

Glashjørnet
For alle
Unge/Voksne

Ordblind? – Hjælpen er i lommen

05.10.22
Er du ordblind eller kender du en, der er ordblind? De rigtige IT-hjælpemidler kan hjælpe dig til at klare dig på lige vilkår med alle andre.

”Alle ordblinde skal kunne deltage i det danske samfund på lige vilkår med alle andre”. Det er Christian Bocks mission. Han er selvstændig IT-konsulent og ordblindementor. Og så er han stærkt ordblind.

Christian fortæller om det at være ordblind. Om at bruge sin smartphone til at gøre hverdagen meget lettere. Og om at klare sig på lige vilkår med andre - med de rigtige hjælpemidler.

Du kan sende spørgsmål til Christian på forhånd til: bibliotek@aalborg.dk. Send gerne spørgsmål på video eller lydfil.

Ud over Christian Bock får vi også besøg af HF og VUC Nord samt Fokus Folkeoplysning, der sammen med biblioteket vil have små stande, hvor de fortæller om deres tilbud til ordblinde.

Program:

• Kl. 16.00: Mulighed for at gå rundt til stande og få en rundvisning på biblioteket
  • Kl. 17.00: Christian Bock fortæller om IT-hjælpemidler
  • Kl. 18.30: Tak for i dag