Billedtekst: Erling Lykke som her ses til klasiskerbogcafé på Hovedbiblioteket inspirerer og giver gode råd til nye læseklubber. 
Billedtekst: Erling Lykke som her ses til klasiskerbogcafé på Hovedbiblioteket inspirerer og giver gode råd til nye læseklubber. 

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Mangler du nogen at dele dine læseoplevelser med?

27.02.24
Find ligesindede at dele dine læseoplevelser med og få godt råd til at komme godt i gang med en læseklub 

Er dit hoved lige eksploderet over et sindssygt plot-twist? Eller har du lige grædt af lykke over at dem, der gik så grueligt meget igennem endelig fandt sammen til sidst og nu mangler du én at snakke med om det?  

Så skal du tage med til læseklubarrangement på Nørresundby bibliotek. Her kan du møde andre læsere, som også gerne vil dele litteraturoplevelser med hinanden og få tips til, hvordan du kommer godt fra land med en læseklub. 

Opstart og inspiration  

Bibliotekar Erling Lykke (billedet) giver inspiration og gode råd til, hvordan man starter en læseklub op, og hvilke muligheder der er ved læsning i fællesskab.  

Vi hjælper jer med at starte op – og hvem ved, måske går du fra biblioteket denne aften med nye læsevenner. 

Tilgængelighed 

Mulighed for at trække sig: Ja 
Niveaufri adgang: Ja 
Handicapvenligt toilet: Ja 
Teleslynge: Kontakt personalet for lån af mobil teleslynge

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Nørresundby Bibliotek.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

Materialer