Place / Room
Glashjørnet
For børn
Børn

Små synger sammen - om havets dyr

12.09.19
Kom til "Små synger sammen", som er en festlig sangbegivenhed for alle børn i førskolealderen.

Over hele landet synger børn i daginstitutioner og legestuer, på biblioteker, i sognehuse og udenfor på torve og i parker denne dag.

Årets tema er Havets dyr, så vi vil synge både nye og gamle sange om havets dyr.
Nogle af sangene, vi skal synge, findes på Sangglads hjemmeside, så I kan øve jer inden, hvis I har lyst. Find sangene her.

”Når vi synger sammen, får vi en fælles dagsorden. Den personlige dagsorden bliver tilsidesat for fællesskabets”. Sådan siger professor i musikpædagogik, Inge Marstal, om det at synge med de yngste og ikke mindst at gøre det i fællesskab.

Der er mulighed for, at I kan tage madpakkerne med og spise på biblioteket, når vi er færdige med at synge.