Om dette arrangement

Tid
9:30 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Foredragssalen
Målgruppe
For børn
Bestil billet(ter)
Børn

Megaflimmer - Venner, Is & sne og Mod og talent

21.02.24
Kom med til Aalborgs børnefilmfestival og se film og lav sjove aktiviteter. Denne dag er der film for de 3- og 5-årige.

MEGAFLIMMER er Aalborgs børnefilmfestival. I uge 7 og 8 kan du tage en voksen med på biblioteket og se film og lave sjove aktiviteter. Børnefilmfestivallen viser film for børn imellem 3-10 år.

Vi serverer popcorn til filmene, og popcorn bliver man tørstig af. Husk derfor at tage en drikkedunk med, når I skal til Megaflimmer.

Vi viser film for de 3- årige og de 5-årige. Vær opmærksom på, at der skal bookes billet til hver film - både børn og voksne skal have billet. Arrangementet er dog gratis.

  • Kl. 9.30-10.30 Venner  (Fra 3 år)

Fem små film om venskab. En film om at få en ny ven og en film om Lili, som får sin ven på besøg. Mød en ko og en mus, som gerne vil være venner og de to krokodillevenner, som hjælper hinanden. Til slut en film om den lille fugl og larven.

Bestil din billet her

  • Kl. 11-12 Is & sne  (Fra 3 år)

Fem små film om vinter og sne. Mød den lille grå ulv, som fryser i den snedækket skov og følg med den lille fugl ud på den frosne sø. Kast med snebolde med Lillefinger og tag med sokkerne i iskold storvask. Slut af med en dejlig tur på kælkebakken i selskab med Rita og krokodille.

Bestil din billet her

  • Kl. 13-14 Mod og talent  (Fra 7 år)

Fire film om mod og talent. Mød Danmarks første kvindelige OL-rytter, som vandt sølv selvom hun syg. Tag med en modig dreng og bedstefar på hvalfangst. Mød katten, som synger virkelig falsk, men til sidst finder sit talent. Til sidst skal vi med Jenny Kammersgaard på svømmetur, når hun svømmer sig til en verdensrekord i længdesvømning.

Bestil din billet her 

Hygge, popcorn, film og aktiviteter

Der vil være popcorn til alle film. Husk at bestille billetter - både børn og voksne skal have en billet. Det er vigtigt at overholde aldersgrænsen for filmene, da nogle film godt kan være skræmmende for mindre søskende.

Efter filmen vil der være en sjov aktivitet, som man kan prøve kræfter med. I kan selvfølgelig også låne bøger med hjem, for eksempel bøger med de samme hovedpersoner som i filmen, bøger om det samme tema og lignende.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Ja 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket via dette link. 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, må du endelig skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.