Om dette arrangement

Tid
9:30 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Foredragssalen
Målgruppe
For børn
Bestil billet(ter)
Børn

Megaflimmer - Lili, Hunden Ib og Rita & krokodille, Vi elsker Vitello 1 og Pas på naturen

22.02.24
Kom med til Aalborgs børnefilmfestival og se film og lav sjove aktiviteter. Denne dag er der film for de 3-, 5- og 7-årige.

MEGAFLIMMER er Aalborgs børnefilmfestival. I uge 7 og 8 kan du tage en voksen med på biblioteket og se film og lave sjove aktiviteter. Børnefilmfestivallen viser film for børn imellem 3-10 år.

Vi serverer popcorn til filmene, og popcorn bliver man tørstig af. Husk derfor at tage en drikkedunk med, når I skal til Megaflimmer.

Vi viser film for de 3-, 5- og 7-årige.. Vær opmærksom på, at der skal bookes billet til hver film - både børn og voksne skal have billet. Arrangementet er dog gratis.

  • Kl. 9.30-10.30 Lili, Hunden Ib og Rita & krokodille (Fra 3 år)

Seks små film med pigen Lili, Hunden Ib og Rita og krokodillen. Rita og krokodille plukker blåbær, Hunden Ib er forsvundet og Lili bliver vred. Rita og krokodille tager på tur i rummet, Hunden Ib bliver forfulgt af bænkebidere, og Lili børster tænder.

Bestil din billet her

  • Kl. 11-12 Vi elsker Vitello 1 (Fra 5 år)

Fem små film om Vitello. Vitello øver sig i at gøre gode gerninger og ønsker sig en hund. En film hvor Vitello er sliksulten og en film, hvor han vist nok får en klam kæreste. Til sidst en film, hvor Vitello napper en kat.

Bestil din billet her

  • Kl. 13-14 Pas på naturen  (Fra 7 år)

Fire film om at passe på naturen. Vi skal møde tre venner, som kæmper om den smukkeste plads i naturen og en isbjørnefamilie, som må flygte pga. klimaforandringer. Se en film med en robot, som forsøger at hjælpe en strandet hval uden at blive våd og et dødt træ, som ender med at blive et online hit.

Bestil din billet her 

Hygge, popcorn, film og aktiviteter

Der vil være popcorn til alle film. Husk at bestille billetter - både børn og voksne skal have en billet. Det er vigtigt at overholde aldersgrænsen for filmene, da nogle film godt kan være skræmmende for mindre søskende.

Efter filmen vil der være en sjov aktivitet, som man kan prøve kræfter med. I kan selvfølgelig også låne bøger med hjem, for eksempel bøger med de samme hovedpersoner som i filmen, bøger om det samme tema og lignende.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Ja 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket via dette link. 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, må du endelig skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.