Om dette arrangement

Tid
9:30 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Foredragssalen
Målgruppe
For børn
Bestil billet(ter)
Børn

Megaflimmer - Fest og farver, dyr, og Musik og dans

13.02.24
Kom med til Aalborgs børnefilmfestival og se film og lav sjove aktiviteter. Denne dag er der film for de 3- og 5-årige.

MEGAFLIMMER er Aalborgs børnefilmfestival. I uge 7 og 8 kan du tage en voksen med på biblioteket og se film og lave sjove aktiviteter. Børnefilmfestivallen viser film for børn imellem 3-10 år.

Vi serverer popcorn til filmene, og popcorn bliver man tørstig af. Husk derfor at tage en drikkedunk med, når I skal til Megaflimmer.

Vi viser film for de 3- årige og de 5-årige. Vær opmærksom på, at der skal bookes billet til hver film - både børn og voksne skal have billet. Arrangementet er dog gratis.

  • Kl. 9.30-10.30 Fest & Farver  (Fra 3 år)

Seks små festlige film. Pigen Lili får malet huset i en masse farver, og en blæksprutte bager en flot kage. Nyd musikken i forårsfest og dans en næsehornsdans. Se om pingvintjeneren kan redde en fest på isen og tag med til fest hos Lili.

Efter filmen kan du låne bøger og lave aktiviteter, som passer til filmen

Bestil din billet her

  • Kl. 11-12 Dyr  (Fra 3 år)

Seks små animationsfilm med dyr. Mød en smart myre, et dovendyr, som gerne vil spise is. Tag med under vand og mød en haletudse, som svømmer rundt. Mød det lille lam og en zebra, som er vild med sine striber. Slut af med blæksprutten, som bager kage.

Bestil din billet her

  • Kl. 13-14 Musik og dans (Fra 5 år)

Fem film med musik og dans. Dans tango med høns og tag med til forårsfest. Mød komponisten Else Marie Pade, som tryller hverdagslyde om til elektronisk musik. Se om det lykkes den lille fugl at fløjte. Til sidst en film med Zebraen Zøren, som er den sejeste danser på savannen.

Bestil din billet her

Hygge, popcorn, film og aktiviteter

Der vil være popcorn til alle film. Husk at bestille billetter - både børn og voksne skal have en billet. Det er vigtigt at overholde aldersgrænsen for filmene, da nogle film godt kan være skræmmende for mindre søskende.

Efter filmen vil der være en sjov aktivitet, som man kan prøve kræfter med. I kan selvfølgelig også låne bøger med hjem, for eksempel bøger med de samme hovedpersoner som i filmen, bøger om det samme tema og lignende.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Ja 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket via dette link. 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, må du endelig skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.