Om dette arrangement

Tid
9:30 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Foredragssalen
Målgruppe
For børn
Bestil billet(ter)
Børn

Megaflimmer - Fest & Farver og Tigre & tatoveringer

24.02.24
Kom med til Aalborgs børnefilmfestival og se film og lav sjove aktiviteter. Denne dag er der film for de 3- og 5-årige.

MEGAFLIMMER er Aalborgs børnefilmfestival. I uge 7 og 8 kan du tage en voksen med på biblioteket og se film og lave sjove aktiviteter. Børnefilmfestivallen viser film for børn imellem 3-14 år.

Vi serverer popcorn til filmene, og popcorn bliver man tørstig af. Husk derfor at tage en drikkedunk med, når I skal til Megaflimmer.

Vi viser film for de 3- årige og de 5-årige. Vær opmærksom på, at der skal bookes billet til hver film - både børn og voksne skal have billet. Arrangementet er dog gratis.

  • Kl. 9.30-10.30 Fest & Farver  (Fra 3 år)

Seks små festlige film. Pigen Lili får malet huset i en masse farver, og en blæksprutte bager en flot kage. Nyd musikken i forårsfest og dans en næsehornsdans. Se om pingvintjeneren kan redde en fest på isen og tag med til fest hos Lili.

Bestil din billet her

  • Kl. 11-12 Tigre & tatoveringer  (Fra 5 år)

Den lille forældreløse pige Maj bor hos sin onkel Sonny, der er tatovør. En dag kommer Maj til at tatovere en barsk fyr fra den lokalemotorcykelklub med alfer, nisser og prinsesser på hele hans ryg. Af frygt for mandens vrede må Maj og Sonny flygte ud af byen.

Bestil din billet her

Det er ligesom i biografen

Der vil være popcorn til alle film. Husk at bestille billetter - både børn og voksne skal have en billet. Det er vigtigt at overholde aldersgrænsen for filmene, da nogle film godt kan være skræmmende for mindre søskende.

Efter filmen vil der være en sjov aktivitet, som man kan prøve kræfter med. I kan selvfølgelig også låne bøger med hjem, for eksempel bøger med de samme hovedpersoner som i filmen, bøger om det samme tema og lignende.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Ja 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket via dette link. 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, må du endelig skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.