For børn
Børn

Lav din egen ABC-bog - workshop

10.09.19
A som Abe, B som banan og C som citron. De gode, gamle ABC-bøger får en overhaling, når børnene selv får lov til at lave deres egen version. Der skal klippes, klistres, tegnes og skrives.

Vi kender alle de klassiske alfabetbøger med genkendelige motiver. Men kunne det ikke være skægt, hvis man helt selv måtte bestemme, hvad der var på siderne?

Bibliotekar Line Dalbro Schaumann vil denne dag invitere børn ind på biblioteket til selv at skabe alfabetet – fra A til Å.

Hvert barn får en tom notesbog, som så skal dekoreres. Vi har samlet en stak gamle billedbøger og blade, som børnene får lov til at klippe i og tage motiver ud fra.
På den måde genskabes alfabetet med billeder af ting, som børnene genkender. Bogen kommer selvfølgelig med barnet hjem, så legen med bogstaverne kan fortsætte.

Se andres ABC-bøger i listen nedenunder og find inspiration til din egen