Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:15
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
Bestil billet(ter)
Børn

Hatteteater for hattebørn

13.04.24
Hatteteater er kreativ teaterleg med børnene i hovedrollen.

Asger fra Honningbanden guider gennem et professionelt improvisationsshow med børn, hatte og historier. Det er overraskende, poetisk og fantasifuldt. Nogle gange lidt uhyggeligt, men altid morsomt og underholdende. Også for publikum, som i den grad for underholdning så hatten passer. 

Gør man sådan? Det var lige godt hattens! 

På scenen hænger 20 forskellige hatte. En gruppe børn fra publikum inviteres op på scenen og her vælger de hver sin hat og en rolle som de synes passer til lige netop den hat. Så kan forestillingen begynde.  

Den ene vanvittige historie efter den anden 

Med hjælp fra publikum og børnene på scenen opstår den ene vanvittige historie efter den anden, når historiefortælleren improviserer sjove teaterstykker med udgangspunkt i børnenes roller. Det hele udfolder sig naturligvis med respekt for det enkelte barns grænser 

Kom og vær med til at skabe den aller sjoveste, skøreste og helt unikke teaterforestilling sammen med Asger fra Honningbanden.  

Uh hatte da, det bliver sjovt. 

Tilgængelighed 

Mulighed for at trække sig: Nej 
Niveaufri adgang: Ja  
Handicapvenligt toilet: Ja 
Fast teleslyngeanlæg: Nej 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Storvorde Bibliotek via dette link  

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300. 

Materialer