Place / Room
Børnebiblioteket i betjent åbningstid
For børn
Børn

Godnat sagde katten - højtlæsning og skattejagt

09.09.19 - 21.09.19
Hop op i Lucas’ seng og få dine forældre – eller bibliotekaren – til at læse højt af billedbogen ”Godnat sagde katten” og vær med i en sjov skattejagt, hvor du skal finde figurer fra billedbogen.

Det var det samme halløj med Lucas hver aften. Han ville ikke sove. Og slet ikke i sin egen seng. Altid fandt han på undskyldninger for at komme ind i sin mors og fars seng. Så var han tørstig, eller også lå der en dødsensfarlig dromedar under skabet”.

Gå på opdagelse i universet fra den sjove billedbog, ”Godnat, sagde katten”, der er skrevet af nordjyske Glenn Ringtved.

Bogen handler om Lucas, der har svært ved at falde i søvn i sin egen seng. Sikkert en velkendt situation i mange familier.

Læs historien i Lucas’ seng og gå på jagt i børnebiblioteket og se, om du kan finde figurerne fra bogen.
Skattejagten foregår i betjent tid.

Med udstillingen ”Godnat sagde katten” fejrer vi Danmarks Biblioteksforenings læselystkampagne #læsløs.