Glashjørnet
Børn

Byg brugt til nyt med Shane Brox – upcycling for hele familien

24.02.22
Vi kender Shane Brox fra TV som manden, der bygger de vildeste ting af skrald. Han er ekspert i at trylle selv de mest kedelige objekter fra vores hverdag om til eventyrlige ting, og denne eftermiddag hjælper han os med at mindske overforbrug ved at bygge legetøj ud af gamle og ødelagte ting og give det nyt liv.

Vi skal være kreative og slippe fantasien løs.

I 2021 udgav Shane Brox og fotograf Ditte Isager bogen ‘Byg en bedre verden med Shane’, hvor de gennem kreativitet, samvær og leg forsøger at sætte fokus på de 17 verdensmål, ved brug af genbrugsmaterialer.

Biblioteket har en masse materialer men I må også meget gerne selv medbringe æggebakker, toiletpapirsruller, plastiklåg fra mælkekartoner, knapper, ødelagte legetøjsfigurer eller noget helt andet som kunne være sjovt at lave om til noget nyt og sjovt.