voksne

Noget der ligner Bridgerton

Regency romance er en dragende genre. Det er de helt store følelsers genre, det er dramaet, hemmelighederne og ikke mindst romantikken, som gør, at man åndeløst vender den ene side efter den anden.

Af Ditte Jensen

Tags

Inspiration Kærlighedsromaner Vi anbefaler Sommerlæsning Klassikere Voksne Noget der ligner
Ditte står med en bogstak i hænderne, hvor bogryggene vender ud mod kameraet. Det er alle bind fra Familien Bridgerton-serien. Ditte holder bøgerne frem foran sig, så man næsten ikke kan se hende bag bøgerne. Baggrunden er sløret og viser fyldte bogreoler i biblioteksrummet.
Ditte står smilende med favnen fuld af bøger fra Familien Bridgerton-serien. Bøgernes forsider vender ud mod kameraet. Baggrunden er sløret og viser fyldte bogreoler i biblioteksrummet.

Kan du huske, da du første gang så Netflix’ hitserie Bridgerton? Du kendte måske ikke rigtigt til historien på forhånd, du satte den bare på fordi… Tja, fordi det så lidt anderledes ud? Og straks blev du suget durk ind i et univers med eventyrlige kostumer, galante bejlere, glitrende, storslåede baller og længselsfulde kys. Du var fascineret! Så fandt du ud af, at det faktisk er en hel bogserie på intet mindre end otte bind – et for hver søskende – som tv-udgaven bygger på. Du var begejstret! Du ilede mod dit lokale bibliotek, lånte alle Bridgerton-bøgerne på én gang, slugte dem råt. Det varede ikke længe, før du måtte erkende: Du var hooked. 

Vi forstår.

Mange har også tålmodigt ventet på foråret 2024, hvor Penelope og Colins (blandt fans blot kendt som Polin) sæson endelig udkom. Nu hvor du måske allerede har binget det hele, kan du jo holde ilden i gang ved at læse bøger, der minder om Bridgerton. Og bare rolig. Vi har fundet bøger nok frem til, at din sommer går fra regnfuld til ekstra hed.