Børnebibliotekets faciliteter

I det fysiske børnebibliotek er der rum til leg, læring og hygge.

Fantasirummet: Lad de små slå sig løs i et trygt og sikkert miljø, hvor leg er i højsædet. Leg med de store legoklodser, eller lav forhindringsbaner med de runde taburetter. Området er lukket, så de små ikke løber væk.

Område ved billedbøger: Lad de lidt større små slå sig løs i vores store legeområde omkring bøgerne for de små. Der er billed-, finde-, pege- og mange andre bøger, der forhåbentlig kan inspirere. Tag endelig en bog, og sæt jer godt til rette i sofaerne, og læs højt. Der er også masser af fedt udklædningstøj og andet børnelegetøj.

Resten af børnebiblioteket: Leg med den store perleplade, find dyrebøger ved giraffen, tag et spil Mario Kart på vores Nintendo Switch, eller læs højt for børnene på vores flotte trappe. Børnebiblioteket indbyder til leg, læring og hygge – så bare slå jer løs.

GameZone: Spil mod hinanden i FIFA, eller prøv både PS4 og Xbox. Vi har også ti fede gamer-pc'er, som du er velkommen til at bruge.

Garderobe: Brug for at hænge overtøjet? Fortvivl ikke. Børnebiblioteket har også en garderobe, hvor I er velkomne til at hænge jeres overtøj. Det er på eget ansvar.

Frokost: I skal være velkomne til at tage madpakker med på biblioteket. Der er flere muligheder for spisning, og vi laver gerne en kande koldt vand (eller saft) til jer.

Toiletter: Der er to amme- og puslepladser på biblioteket. Der er endda sænkede toiletter og håndvaske i børnestørrelse, så der kan blive vasket hænder efter besøg.