voksne

Læsefællesskabet på Svenstrup Bibliotek

Person læser højt
Giv dig selv en pause fra dagligdagen og deltag i en fælles læseoplevelse. Læseguiden læser højt, mens du kan læse med eller blot lytte.
Tid
09:30 - 11:30
Pris
Standard: Gratis
Adresse

Godthåbsvej 14D
9230 Svenstrup
Danmark

Fælleslæsning går kort sagt ud på at dele en læseoplevelse med andre - at lytte, reflektere og snakke sammen.  

Læseguiden læser højt af en udvalgt historie og holder pauser undervejs, hvorefter vi taler om, hvad vi har hørt og oplevet under læsningen - om det, der berørte eller undrede. Som regel ser vi forskelligt på historierne, for vi kommer med forskellige livserfaringer. De mange perspektiver skaber ofte interessante samtaler med mulighed for at lære noget om sig selv og andre.  

Fælleslæsning er for alle! Det kræver ingen særlig litteraturforståelse eller nogen forberedelse at være med. Du vælger selv, hvordan og hvor meget du ønsker at bidrage til samtalen.

Fællesskabet mødes i 2 timer og der læses 2 tekster hver gang. Læseguiden udvælger teksterne - typisk noveller men det kan også være digte. Ingen forberedelse nødvendig.

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte læseguiden Line fra Svenstrup Bibliotek på line.hoffgaard@aalborg.dk  

Vi har fire omgange af læsefællesskabet, og du behøver ikke komme til dem alle sammen for at deltage.

Vi mødes:  

  • 19. september  
  • 10. Oktober
  • 14. November
  • 12. December 

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Ja  
Handicapvenligt toilet: Ja  
Fast teleslyngeanlæg: Nej – kontakt personalet for lån af mobil teleslynge

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Svenstrup Bibliotek – via dette link  

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.