Vil du booke et sprogstartssæt?

Når du booker et sprogstartssæt, afleverer vi det på jeres adresse, og hjælper jer godt i gang med 6 ugers sprudlende sprogstart.

Med Sprogstart giver biblioteket mulighed for at dyrke børns glæde ved sprog og læsning

I starten af januar 2020 går det løs med næste runde Sprogstart. Derfor er det nu, du skal bestille dine Sprogstartsposer, så I kan komme godt i gang med sprogåret 2020. Læs mere og tilmeld dig herunder.

Dagplejere, vuggestuer og børnehaver kan låne et Sprogstartssæt, der består af seks Sprogstartsposer og af en pose læringsmaterialer af både den analoge og digitale slags. I hver Sprogstartspose er der en billedbog, ark med fokusord, billedbogssnak, sproglege og forskelligt legetøj.

Medarbejdere fra biblioteket rykker ud og leverer Sprogstartssættet på jeres adresse. I samme omgang introducerer vi både børn og voksne for alt det fede indhold, og hvad man kan bruge det til. Alt sammen for at lege og lære en masse sprog. Når vi tager hjem, kan I lege amok med Sprogstartssættet de næste 10 uger.

Til sidst afslutter vi forløbet med at invitere jer på biblioteket, og så kommer vi og henter Sprogstartssættet ude hos jer.

Der er to forskellige Sprogstart til to forskellige aldersgrupper. Sprogstart 1-3 år er for børn i dagpleje og vuggestue, og Sprogstart 3-6 år, der er for børnehavebørn.

Hvad gør du nu?

Første skridt på sprogstartsrejsen er ganske enkelt at udfylde formularen nedenfor og så vender vi tilbage for at aftale nærmere. Læs mere om Sprogstart og hvordan det virker ved at klikke på dette link.