Bliv låner

Sådan bliver du låner på Aalborg Bibliotekerne.

Meld dig ind

Du behøver ikke at være "medlem" for at bruge biblioteket som mødested, bruge vores internet eller læse aviser og magasiner.

Når du vil låne bibliotekets materialer eller benytte vores netbibliotek hjemmefra (læs mere om netbiblioteket her), skal du imidlertid oprettes i bibliotekssystemet.

Som personligt bibliotekskort bruger du dit gule sundhedskort, som du vælger en pinkode til.

Hvad skal du bruge for at blive meldt ind?

Du kan oprette dig som bruger på Aalborg Bibliotekerne med dit NemID.

Brug dette link til at oprette en brugerkontro via NemID.

Du kan også blive oprettet ved personlig henvendelse. Husk i så fald legitimation. Når du er blevet oprettet så bruger du dit sundhedskort for at låne materialer.

Flytter du, får du nyt mobilnummer eller e-mailadresse, så husk at give os besked -  eller ret selv informationerne via hjemmesiden. Mister du dit kort, så giv os straks besked på mailen info-bibliotek@aalborg.dk, eller kontakt os på telefon 9931 4300 for at undgå misbrug.

Unge og børn

For børn og unge gælder specifikt:

• Børn og unge under 18 år kan få lånerkort, når en forælder eller værge har skrevet under på en indmeldelsesblanket.
    Du finder indmeldelseblanketten her

• Børn og unge under 18 år kan vælge mellem at bruge deres sundhedskort med pinkode eller et bibliotekskort de får på bibliotket (dette kan  evt. også forsynes med en pinkode).

Institutioner

Det er også muligt for institutioner og firmaer at blive oprettet som lånere på biblioteket. Udfyld nedenstående blanket, og kom ind på biblioteket i den betjente åbningstid. Som institution har I bl.a. mulighed for at låne bøger i 90 dage.

Blanketter til indmeldelse: