Bliv låner

Sådan bliver du låner på Aalborg Bibliotekerne.

Meld dig ind
Du behøver ikke at være "medlem" for at bruge biblioteket som mødested, bruge internettet eller læse aviser og magasiner.

Når du vil låne bibliotekets materialer eller benytte vores netbibliotek hjemmefra, skal du oprettes i bibliotekssystemet.

Som personligt bibliotekskort bruger du dit gule sundhedskort og vælger en pinkode hertil.

Hvad skal du bruge for at blive meldt ind?
Du kan oprette dig som bruger på Aalborg Bibliotekerne med dit NemID.

Opret dig som bruger.

Du kan også oprette dig som bruger ved personlig henvendelse. Husk legitimation.

Flytter du eller får du nyt mobilnummer eller ny e-mailadresse, så husk at give os besked, eller ret selv via hjemmesiden.

Børn og unge under 18 år kan få lånerkort, når en forælder eller værge har skrevet under på en indmeldelsesblanket.

Børn og unge under 18 år kan vælge mellem at bruge deres sundhedskort med pinkode eller et bibliotekskort, evt. med en pinkode.

Husk dit sundhedskort, når du vil låne materialer. Mister du dit kort, så giv os straks besked på mail: info-bibliotek@aalborg.dk, eller kontakt os på telefon 9931 4300 for at undgå misbrug.

Her finder du blanketter til indmeldelse: