Book bogbilen

Book vores bogbil fyldt med bøger, der passer til dit arrangement.

I baggrunden holder bogbilen, i forgrunden står der et publikum, mens en person underholder.

Er du formand for byfestudvalget? Står du for at arrangere det næste ”by night”? Eller er du ildsjælen, der skal arrangere foråret fodboldturnering for børn og unge? Så skal du overveje at booke Aalborg Bibliotekernes bogbil til dit event.

Bogbilen kan bookes torsdag, fredag og lørdag og kommer ud til jer, hvor I afholder jeres event. For eksempel kan vi tage grillopskrifter og billedbøger med til din byfest. Har I fodboldstævne, finder vi ”Læs med landsholdet” og ”Jeg er Zlatan” frem, eller holder du foreningsjubilæum med superheltetema, kommer vi med tonsvis af tegneserier.

Bogbilen skal senest bookes 3 hverdage inden eventen og kan udelukkende bookes til events torsdag, fredag eller lørdag. 

Sådan bestiller du

Udfyld venligst nedenstående formular:

Når du bruger denne formular, registrerer vi oplysninger om dig. Kommunen må efter reglerne i databeskyttelseslovgivningen kun kommunikere om fortrolige og følsomme oplysninger via sikker kommunikation. Hvis du giver os personoplysninger, bliver de registreret. Læs om dine rettigheder og hvordan vi behandler personoplysninger på www.aalborg.dk/gdpr Obs: Undlad at sende personfølsomme oplysninger som f.eks. cpr-nummer via kontaktformularen.
Bemærk!: Send aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.