børn

Besøg et vaskeægte fantasyunivers, få læsetips og spis pizza

Portrætbillede af forfatter Julie Midtgaard. Pressebillede: Christina Smedegaard
Mød forfatter Julie Midtgaard, kom helt tæt på hendes magiske univers og få inspiration til andre fantasyuniverser, du kan forsvinde ind i.
Tid
17:00 - 19:30
Pris
Standard: Gratis
Bibliotek
Vodskov Bibliotek
Adresse

Brorsonsvej 3
9310 Vodskov
Danmark

Julie Midtgaard står bag fantasyserierne ”Sprækken til Luscuro” og ”Dronningens udvalgte”, der foregår i et magisk univers med rødder i både heksefortællinger og Aalborg i 1600-tallet.  

Til dette arrangement giver Julie en kort introduktion til hendes forfatterskab og bøger samt til selve “Luscuro”-universet. Hun fortæller om magiske væsner, skolefag og Elementprøven. Efter introduktionen skal eleverne – jer, tilmeldte – selv igennem Elementprøven, ved at svare på spørgsmål.  

Efter Elementprøven giver bibliotekar Line Dalbro Schaumann masser af inspiration til flere fantastiske fantasybøger du kan kaste dig over. 

Pizza til alle tilmeldte 

Vi disker op med pizza og noget at drikke – så aftensmaden er sikret.  

Vi tør godt garantere, at det både bliver spændende og underholdende.  

Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 3. september og kom til en hyggelig, underholdende og inspirerende aften med masser af gode bogsnakke. 

Husk at tilmelde dig. 

Om Sprækken til Luscuro 

I ”Sprækken til Luscuro” bliver den unge pige Gry beskyldt for at være heks og brændt på bålet, men i stedet for at dø, ender hun i Luscuro hvor hun både skal gå i skole, gennemgå den frygtede Elementprøve og ikke mindst finde ud af hvad det er for onde kræfter der forgifter landet.  

 

Tilgængelighed  

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Nej – kontakt personalet for niveaufri adgang   
Handicapvenligt toilet: Ja
Teleslyngeanlæg: Nej

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Vodskov Bibliotek.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på bibliotek@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314300.