Indberet digitalt

Biblioteket hjælper dig med at komme i gang med digitale indberetninger.

Udfyld formularen nederst.

Alle virksomheder og mange foreninger skal bruge digitale løsninger for at modtage og sende oplysninger til det offentlige. Biblioteket kan hjælpe dig med at komme i gang, hvis du føler dig usikker på brugen af computeren og internettet.

Vores tilbud retter sig særligt mod den selvstændige med egen virksomhed samt foreninger med et cvr-nummer.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med

  • at bestille et MitID for erhverv
  • at opsætte den digitale postkasse på virk.dk
  • at overtage administratorrollen i foreningen
  • at foretage visse indberetninger til det offentlige digitalt

Hjælp til selvhjælp

Al assistance ydes som 'hjælp til selvhjælp'. Det vil sige, at vi så vidt muligt sammen med dig prøver at løse problemet via de selvbetjeningsløsninger, som ligger på nettet.

Bibliotekets medarbejdere har ikke adgang til Erhvervsstyrelsens it-systemer, så hvis problemet ikke kan løses via selvbetjeningssiderne, så må vi henvise dig til selv at tage kontakt til supporten.

Disse henvendelser vil ofte udløse et gebyr (efter gældende prisliste) til virksomheden/foreningen. Visse henvendelser er dog gratis.

Bemærk, at vi ikke har mulighed for at udstede nøglekort og adgangskoder.

Her kan du selv forberede dig

Du kan med fordel selv kigge nærmere på følgende sider på nettet, inden du kontakter os:

Skriv til biblioteket

Hvis du ønsker vores hjælp til at komme videre, kan du udfylde en formular nederst på denne side, hvorefter du bliver kontaktet. Beregn op til 3-4 hverdage. Beskriv problemet så præcist, som du kan, da det giver os de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe dig.

Få hjælp på et bibliotek tæt på dig

Syv biblioteker i Nordjylland tilbyder it-hjælp til mindre virksomheder. Ud over Aalborg Bibliotekerne kan du få hjælp på Thisted, Morsø, Vesthimmerland, Rebild, Brønderslev og Frederikshavn Bibliotek.

Samarbejde med Erhvervsstyrelsen

Tilbuddet er et tæt samarbejde med Erhvervsstyrelsen, som har henvendt sig til landets biblioteker om at indgå i dette arbejde. Det er sket på baggrund i de gode erfaringer, der i øvrigt er med bibliotekernes introduktioner til it for borgerne.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.