Vær med i den store lydbogsdyst hele maj måned

 

I hele maj kører eReolen Go og Biblo en fælles lydbogskampagne for alle børn i alderen 7-14 år. Kampagnen hedder Den store lydbogsdyst og går ud på at vække børns læselyst.

 

Lydbøger er et godt alternativ til den traditionelle papirbog. Det gode ved en lydbog er, at du kan lave alt muligt andet mens du hører (læser) en bog. Du kan tegne, gå en tur eller sågar gøre oprydningen lidt sjovere med en lydbog. 


eReolen Go sætter hver uge fokus på en god lydbog, som børnene kan lytte til både hjemme og på biblioteket. Med til den ugentlige lydbog følger en sjov opgave, som børnene kan prøve kræfter med.

 

De kan aflevere deres løsninger og svar i Lytteklubben på biblo.dk, hvor der hver uge trækkes to vindere blandt deltagerne. I Lytteklubben kan man hele måneden også få anbefalinger og finde en masse gode ideer til lydbogslytning for børn.

 

Hvornår: Lydbogsdysten starter d. 1. maj og fortsætter frem til d. 30. maj 2018.

 

Find bøgerne på eReolen Go og begynd med det samme! Det kræver enten UNI-login eller dit bibliotekslogin. Find anbefalingerne på Biblo Lytteklubben og bliv inspireret til din næste læseoplevelse.

 

Spørg Biblioteksvagten