20-04-2019 Hovedbiblioteket - MusikLoungen kl. 22:43 - 0:00

LYST - LytteLounge med hede toner

Kærlighed og begær er vigtige ingredienser i musikken, men lyst kan også være andre ting. Brian og Peter spiller plader med et lystent indhold.


Aalborg Bibliotekerne præsenterer LytteLounge, et format hvor to musikglade bibliotekarer præsenterer god musik i en hyggelig og venlig atmosfære. Brian Hansen og Peter Søholm stiller op i LytteLoungen på Hovedbiblioteket, og spiller plader på deres medbragte anlæg, og de to dj’s håber at overføre deres entusiasme til et aktivt lyttende publikum.


Eftermiddagens tema er LYST. Lyst bliver ofte associeret med sex, men man kan jo også lyste efter penge, berømmelse, mad og meget mere. Men føler du lysten stige op i dig, kan den overskygge alt andet og drive dig frem mod målet. Får du derimod ikke din lyst stillet, kan det ende med dyb frustration over hvor uretfærdigt skæbnen behandler dig. Det er slet ikke let at være et lystent menneske.


Brian og Peter vil forsøge at komme hele lyst-palletten rundt i, men der bliver måske en lille overvægt af numre omkring begær og kærlighed. Publikum opfordres selvfølgelig til at give deres besyv med. I pausen vil der bliver serveret en forfriskning.Tilmeld dig her
Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten