A Court of Frost and Starlight af Sarah J. Maas

I dette lille mellemspil mellem to bøger følger vi Feyre, Rhys og alle de andre op til vintersolhverv. Alle slikker stadig deres sår efter det store slag i "Et rige af vinger og kaos" og har svært ved at vende tilbage til en normal hverdag. Der er stadig farer derude, og freden er på ingen må stabil. Vi får også et indblik i hvordan Tamlin har det - hvilket ikke er godt - men at ingen har medlidenhed med ham eller tager ham særlig alvorligt. Men jeg kunne godt frygte at han igen fik en stor rolle at spille.

 

Vi følger også de andre personer nu. Det er altså ikke kun Feyre vi hører fra, men også Rhysand, Cassian og Nesta, hvilket giver et rigtig godt indblik i deres tanker og følelser. Især Cassian og Nesta er spændende at følge, fordi de helt klart føler noget for hinanden, men ingen af dem er parate til at gøre noget ved det - hvilket kan være lidt belastende. Men ok, Nesta har været igennem en hel masse og er slet ikke klar til at acceptere at hun nu er fe og muligvis en ret magtfuld en af slagsen.

 

"A Court of Frost and Starlight" skal ses som både en opfølgning af "Et rige af vinger og kaos" og en indledning til de næste bøger i serien - som vist nok ikke som sådan kommer til at handle om Feyre og Rhys, men mere de andre. Jeg kan ikke huske hvor jeg har hørt det henne, så jeg er ikke engang sikker på at det er rigtigt, men det kunne være rigtig fedt. Især fordi Feyre og Rhys ligesom har fundet hinanden og er sammen. Nu kunne det være fedt at høre om de andre. Dog går der længe inden næste bind er planlagt til udgivelse - øv, men heldigvis har forfatteren skrevet andre bøger man kan kaste sig over i mellemtiden!


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Bloomsbury

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten