Afsløring af Teri Terry

En spændende to’er, som efterlader en forpustet og fuld af spørgsmål.

 

Shay og Kai opdager lidt efter lidt sandheden om udbredelsen af epedimien – og det er ikke nogen rar sandhed. Shay kæmper for at forstå sine nye kræfter, og for de venskaber hun har, samtidig med at hun skal forsøge at forstå hvor epedimien kommer fra, og hvad den sandhed kan betyde for hendes forhold til Kai. Kai kæmper for at genfinde Shay. Han er dog i vildrede om hvorfor han vil finde hende – for hun forlod ham jo, så kan hun ikke elske ham? Undervejs lærer han andre overlevende at kende, og finder ud af, at ikke alle er hvad de giver sig ud for at være – desværre vælger han at stole på den forkerte, og jeg er spændt på hvad det valg kommer til at koste ham i den næste bog.

 

Samtidig er der Callie kamp for at blive hørt, desværre er sandheden bag hvem hun egentlig er, en smertefuld en og det kan meget vel gå hen og ødelægge hende fuldstændig.

 

”Afsløring” er en hæsblæsende efterfølger på ”Nedtælling”. Man efterlades dog med en frustreret følelse i kroppen af at alting er på vej til at gå galt – jeg håber virkelig ikke at det sker, men jeg frygter det værste!

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Gyldendal

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten