Øjebliksbilleder af Sofie Riis Endahl

”Øjebliksbilleder” er bogen til dig der går på gymnasiet og som kæmper lidt med at passe ind – bare rolig, du er ikke den eneste!

 

De to hovedpersonerne, Ingrid og Johanne, er tidligere bedste veninder, men der er sket noget, som har medført at de ikke kan holde ud til at være i samme lokale. De kæmper begge to med tvivlen om hvor de passer ind henne.

 

Ingrid er blevet kæreste med Johannes eks-kæreste, men elsker hun ham virkelig og elsker han hende? Samtidig er Ingrid komme i en vennegruppe, hvor hun konstant er udenfor og hvor hun kæmper for at de skal se hende, men er det virkelig kampen værd? Johanne er blevet bollevenner med den populære XX, men er det ikke kun fordi de begge er ensomme og Johanne ikke kan sige fra over for ham? Hun kæmper også med at hendes forældre er skilt, og at hun føler sig langt væk fra sin far og hans nye liv. Begge piger skal indse hvad der er galt i deres liv, og så finde modet til at sige fra og fikse det. For inderst inde er de begge to ulykkelige – også selvom deres øjebliksbilleder på Instagram og andre sociale medier, viser noget andet.

 

Det er en god fortælling om at finde sit eget ståsted i en travl hverdag, hvor man konstant bliver målt og vejet. Nogle gange er det sundt at tage et skridt tilbage og få pusten. Mærke med sig selv om man bevæger sig ud på dybt vand, og hvis man gør, er det ofte en god ide at finde land og svømme ind igen.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Byens Forlag

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten