Dag 7 af Kerry Drewery

Efterfølgeren til ”Celle 7” er en utrolig spændende historie, der foregår i et samfund der måske ikke er så fjernt fra vores, som man måske skulle tro. Ligesom med samfundet i ”Flosset”-serien heller ikke er utænkeligt, hvor man ikke må hjælpe flossede mennesker, er samfundet i den pågældende serie, korrupt og styret af magtliderlige mænd, der ikke kan lide at blive sagt imod. Desværre er det også sådan et samfund hvor ingen tør sige noget. Dem der har penge tør ikke åbne munden af frygt for at miste hvad de har og dem der ingen penge har, ja, dem er der ingen der vil lytte til. Et samfund i ubalance og med oprør undervejs – for ikke alle har tænkt sig at tie stille og nogle er endda villige til at tage kampen op!

 

Martha er pigen der undslap, og nu er hun på flugt, samtidig med at hun skal forsøge at redde Isaac. Hun kæmper meget med usikkerhed og med at føle sig utilstrækkelig og nogle gange bliver det lidt for meget ynken. Hun har masser af folk der tilbyder at hjælpe hende, men hun tør ikke takke ja, af frygt for hvad der vil ske med dem. De hjælper dog alligevel og selvfølelig ender alle med at have problemer.

 

Den er spændende, medrivende og interessant. For ikke alene giver det et billede af et samfund i ubalance og hvor enkelte har magten, og misbruger den. Den giver også indblik i hvordan folk reagerer hvis de pludselig får magten over andres liv. Nogle vil lytte til fornuften, andre lader sig føre med strømmen og andre begynder endda at tro at de er bedre end andre.

 

Kan varmt anbefales hvis man kan lide dystopiske fortællinger om en verden i oprør og hvor de svage kæmper mod de rige.


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Gyldendal

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten