Unge skriver

Hvis du kan lide at skrive, og gerne vil dyrke det sammen med andre unge, skal du være med i Unge Skriver. Læs her, hvordan.

I unge tumler med tilværelsen, I unge er så forbandet pressede, fordi I skal kunne alt muligt. Men måske skal I bare have lidt fred til at finde ud af, hvad I gerne vil inderst inde - og så lidt frihed til at eksperimentere med det; måske skal vi bare alle sammen slappe af og enjoy lidt mere.

Det skal vi i hvert fald på ”Unge Skriver” som er et skrive-fællesskab for unge mellem 13 og 18, der har lyst til at skrive, ja hvad-som-helst. Her er der ingen krav og ingen løftede pegefingre, bare et inkluderende fællesskab for alle der gerne vil udtrykke sig på skrift.

Skriv og hyg med os

Om du har skrevet dagbog i hundrede år, kun har skrevet en enkel sætning på en husmur eller er er fascineret af forskellige forfattere, ja det betyder ikke så meget. Bare du har lyst til at komme og hygge med os.

Det er meningen at vi ofte går ud i byen og finder et eller andet, der kan inspirere os til at skrive om det. Det kunne være en skorsten i østbyen, en teaterforestilling eller en skulptur i Kildeparken. Det skal I være med til at bestemme.

Hvor, hvornår og hvordan?

Vi mødes på Hovedbiblioteket hver anden torsdag kl. 16.30 – 18.00 og så tager vi den derfra. Det er gratis og vi skal hygge med lidt godt til ganen hver gang.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at være med kan du lige skrive en SMS til 21821327 – så finder vi ud af det!