Varmt vejr, vandhunde og vilde Vingegaard

Børneavisens journalister er tilbage på redaktionen, så der denne uge udkommer en ny udgave af avisen, der formidler spændende og vigtige nyhedshistorier til børn.

I ugens avis kan børnene blandt andet læse et portræt af Jonas Vingegaard, der vandt dette års Tour de France. 

Der er også mulighed for at forlænge sommerstemningen og tage med stranden, hvor redaktionen har mødt et par kystlivreddere, som sommeren igennem passer på badegæsterne.

Endelig byder Børneavisen på feriebilleder og -historier fra nogle af avisens læsere, ligesom vinderne af ”Børneavisens is-tegnekonkurrence” bliver afsløret.

Papirudgave eller app

Børneavisen udkommer hver uge. Den første avis kom på gaden i 2018, og i dag læser tusindvis af børn fra hele landet med. I en verden, hvor samfundsoplysning ofte foregår via sociale medier og, hvor fake news florerer, er Børneavisen klar med troværdige nyheder i børneøjenhøjde.

Reserver Børneavisen i papirudgave her

Hent også Børneavisens app, som er et digitalt børneunivers, hvor man kan deltage i afstemninger og quizzer, ansøge om at blive børnereporter, tippe redaktionen og meget mere. Appen hedder kort og godt ”Børneavisen” og kan hentes i App Store eller Google Play.