Tips til sommerferien

16.07.19
Inspiration til lege og kreative aktiviteter for børnefamilien i sommerferien.

Synes du også, at sommerferien kan føles en smule lang, når du i en lind strøm prøver at finde på spændende aktiviteter for ungerne?

At lave noget sammen behøver ikke koste spidsen af en jetjager og kan sagtens finde sted derhjemme. Det er blot et spørgsmål om at få komme på de gode ideer. Enkle aktiviteter som at male på sten, bygge hule, lave bålmad, tage på skovtur, lege udklædningsleg osv. går rent ind hos børn, så længe det bare er noget, I er sammen om.

Biblioteket har mange gode bøger med inspiration til aktiviteter i sommerferien. Jeg kan fx anbefale Sabine Lemires bog 365 lege til børn, som er smækfuld af gode ideer til lege og kreative aktiviteter især for børn i alderen 4-10 år. Lad jer inspirere til dagens leg/aktivitet på ved at bladre rundt i bogen eller brug indholdsfortegnelsen med en oversigt over bogens 365 aktiviteter og lege. Der er ingen undskyldning for at kede sig i sommerferien med Sabine Lemires fantastiske bog i baghånden – uanset om man har lyst til at lege ude eller inde, vil lege alene eller sammen med andre. Læs en længere anbefaling af bogen her.

Herunder finder du inspiration til sommeraktiviteter for børnefamilien.

Tags
Inspiration