Tag biblioteket med på sommerferie

22.06.20
Orker du ikke at slæbe en masse bøger og film med i kufferten eller har du ganske enkelt glemt "at tanke op", så fortvivl ikke, for ​​​​​​​biblioteket er med dig. Altid.

Via smartphone, tablet og computer har du via appen Biblioteket altid en direkte linje åben til biblioteket og alle de mange tilbud, der venter dig digitalt. Med din smartphone i lommen kan du f.eks. hurtigt på en regnvejrsdag trylle en spændende film frem på Filmstriben, eller du kan lytte til en god lydbog i hængekøjen, hvis din bogstak pludselig er læst.

Hvis tiden bliver lidt for lang for dine børn på bagsædet, så er det også nemt og smertefrit at finde en bladrebog frem i eReolen Go! Hvis din teenager ke-e-e-der sig bravt i ferien, vil det med garanti vække jubel, at den nye hotte fantasyforfatter har udgivet en lang stribe bøger, der ligger klar til download i eReolen Global.

Læs mere om appen "Biblioteket" her

eReolen - Læs og lyt til gode historier

 • Med eReolen får du adgang til en lang stribe danske e-bøger og lydbøger, og du finder bl.a. kærlighedsromaner, historiske bøger, biografier og nye krimier. 

  Læs mere om eReolen og kom godt i gang her
   
 • Med eReolen Go! har du e-bøger og lydbøger lige ved hånden. Perfekt til børnene i sommerferien!

  Læs mere om eReolen Go! og kom godt i gang her
   
 • Med eReolen Global kan du læse eller lytte dig til gode historier på engelsk. Hvis du har udlængsel, så er der også rejsebøger fra Lonely Planet. Hvis du hungrer efter gode historier, så er der romaner. Hvis du er til genrelæsning, så er der krimi, science-fiction, fantasy og alt det, du kender.

  Læs mere om eReolen Global og kom godt i gang her

 

RBdigital - en verden af magasiner

I RBdigital finder du lækre, populære udenlandske magasiner som Country Living, Cosmopolitan og National Geographic. Der er magasiner for enhver smag. Du finder også 9 danske magasiner bl.a. Din Vinguide, Vi Unge, Spis Bedre, Alt om haven og Datatid.

Læs mere om RBdigital og få adgang her
 

 

Filmstriben - Film for hele familien

På filmstriben finder du gode kvalitetsspillefilm, dokumentarfilm, kortfilm og animationsfilm for hele familien. Filmstriben er kendt for kvalitetsindhold og du kan ofte finde film, som du ikke kan finde på andre streamingtjenester. 

Start jeres filmaften på Filmstriben.dk eller læs mere her om hvordan I kommer i gang med at bruge Filmstriben.dk

Oprindeligt skrevet af Randers Bibliotek