Sygt nice webserie til børn - om bøger

16.02.21
Har du et barn derhjemme, som trænger til en vitaminindsprøjtning, når det gælder læsning? Så lok dit barn til at se eReolen Go's nye webserie 'Suget ind', hvis mål er at booste læselysten hos de 7-12-årige.

Hvordan styrker man læseglæden hos børn? Ét bud er at lave litteraturformidling på børnenes præmisser i et format, som børnene foretrækker og forstår. 

'Suget ind' er en spritny webserie inspireret af populære formater fra bl.a. YouTube og DR Ultra.  Med serien er det ambitionen at give børnene et tilbud, som hidtil har manglet: Nemlig relevante boganbefalinger i øjenhøjde på de platforme, hvor børnene i forvejen færdes. Serien udkommer på YouTube og på eReolen Go’s app og hjemmeside.

Børnene kommer til orde

Første sæson af 'Suget ind' består af 18 korte afsnit fulde af sjov, bøger og gode snakke om, hvorfor det er fedt at læse. Seeren inviteres ind i bøgernes verden af tv-vært og biblioteksformidler Rasmus Ott, men det er især børnene, der kommer til orde og fortæller om deres læseglæde og deres bedste, sjoveste, pinligste og mest uhyggelige læseoplevelser. 

Hver mandag og fredag udkommer et nyt afsnit på eReolen Go's YouTube-kanal. 

Find 'Suget ind' her på Youtube

Find nyeste afsnit af 'Suget ind' om ferielæsning her på eReolen Go