Spot på Nyt på hylderne

06.02.21
Nu er det blevet lettere at finde vores nyeste bøger.

Trænger du til ny inspiration til din læsning? Nu kan du hver uge gå på opdagelse i det nyeste udvalg af materialer på biblioteket. Vi kalder det 'Nyt på hylderne'.

Tre på stribe

Vi har kigget hylderne igennem og udvalgt tre nye krimier og biografier til dig.

Find flere nye bøger indenfor din yndlingsgenre på Nyt på hylderne

Tre dugfriske krimier

Hjertets nordside af Dolores Redondo
Den baskiske vicekommissær Amaia Salazar bliver opsøgt af FBI for at hjælpe med at fange seriemorderen "Komponisten", der udvælger sine ofre blandt familier, der netop har overlevet naturkatastrofer. En spændende krimi for dig, der kan lide flot sprog med en snert af det overnaturlige.

Begrav dine døde af Louise Penny
Så er 6. bind i serien om Armand Gamache klar på bibliotekets hylder. I Quebec findes en forsker dræbt i bibliotekets kælder. Drabet har med historiske stridigheder og et gammelt drab at gøre, og snart har politiet hænderne fulde. Hyggelig og charmerende krimi, hvor atmosfære og et plot, der strækker sig langt tilbage, betyder mere end fart og tempo.

Patent på mord af Lisbeth A. Bille
Hårdtslående videnskabskrimi fra det københavnske forskermiljø. Den tidligere politimand Freddie Mandix må i sit nye job i Forskningsministeriet undersøge et anonymt tip om forskningsforsøg med leukæmimedicin til børn. Et tip, der fører videre til svindel, fiktive resultater og en myrdet forsker. Dette er første bind i krimiserien Mandix. Der er udgivet tre bind i serien.

Tre nye biografier

Keep smiling : om at bruge sin indre GPS i medgang og modgang
Personlig beretning om den viljestærke og kompromisløse professionelle triatlet Michelle Vesterbys sportskarriere, personlige valg og graviditet med fortsat træning. Til dig der holder af at læse biografier om elitesportsudøvere og stærke kvinder.

Stephanie : fra "Årgang 0" til frihed
Stephanie er vokset op som en del af tv-programmet "Årgang 0", der fulgte hende og hendes familie de første 18 år af hendes liv. Bogen er interessant for dig, der har fulgt med i serien eller i andre typer af reality-tv.

Kampzonen : min bror, Østtyskland og hadet
Ines Geipel fortæller sin østtyske familiehistorie og tager modigt fat på at undersøge baggrunden for den stigende radikalisering i Tyskland, hvor f.eks. det højreekstremistiske parti "Alternative für Deutschland" stormer frem i meningsmålinger. For  dig der er glad for at læse biografier og interesserer dig for politik og historie.

Find flere nye bøger indenfor din yndlingsgenre på Nyt på hylderne

Inspiration