Dreng peger på bøger

På opdagelse i findebøgerne

03.02.23
Elsker I at gå på opdagelse og bruge hovedet? Så hop ind i nogle af de nye findebøger, hvor I kan lede efter Holger, rumpøller, dyr og ting på bondegården, i havet og mange andre steder.

Søg og find på bondegården

Tag med på besøg på en bondegård og gå på opdagelse i svinestien, i stalden, i hønsehuset og mange andre steder. Anbefales fra 3 år.

Kom med ud i naturen

Maria skal med sin familie på vandretur ud i naturen. Tag med og gå på opdagelse i de mange myldrebilleder. Anbefales fra 3 år.

Hvor er rumpøllerne?

De sjove rumpøller fra det ydre rum har invaderet Jorden. Prøv at se, om du kan finde dem i Paris, på skaterbanen, på markedet og flere andre steder. Anbefales fra 3 år.

Træhyttefinalen

Æstetisk smuk myldrebilledbog om en trane der rejser rundt i verden, for at besøge deltagerne i en stor træhytte-konkurrence. Hvilken hytte synes du skal vinde? Anbefales fra 5 år.

Kom med på en dykkertur i havet

Flot fakta- og findebog om dyr og planter i havet. Anbefales fra 5 år.

Find Holger - kloden rundt

Findebog med Holger om hans yndlingsrejsedestinationer, som han genbesøger. Anbefales fra 6 år.

Peter Pedal - søg og find

Tag med Peter Pedal ud i rummet, i cirkus, på pizzeria og meget mere mens du hjælper ham med at finde forskellige ting. Anbefales fra 3 år.

50 overraskelser i hestenes land

Underholdende finde- og opgavebog, hvor man selv vælger historiens forløb, når man besøger et hestestutteri. Anbefales børn fra 5 år, der synes, det er sjovt at være en aktiv del af fortællingen.

Inspiration