Jo Nesbø

Noget der ligner Jo Nesbø

06.12.21
Er du begejstret for Jo Nesbøs krimiunivers, kan du her finde andre bøger der ligner.

Den norske forfatter Jo Nesbø har en baggrund som rockmusiker og finansanalytiker, men er også en mesterlig fortæller, hvilket kommer læserne til glæde i den fremragende krimiserie om den hårdkogte, men også følsomme politimand Harry Hole. 

Udover serien om Harry Hole har Nesbø skrevet en række stand-alones bl.a. "Headhunterne", "Sønnen", "Midnatssol", "Kongeriget" og senest "Rotteøen og andre fortællinger" - historier om en ikke så fjern fremtid, venskaber, svigt og forræderi. Dertil kommer den rablende skøre børnebogsserie om Doktor Proktor.

Harry Hole er arketypen på den hårdkogte detektiv. Han er tidligere alkoholiker og en ensom ulv, der går sine egne veje og bruger uortodokse og nogle gange ulovlige metoder i sine efterforskninger. 

Lån krimiserien med Harry Hole

Gennem serien kommer man rundt i Oslos gader, og sigende for seriens popularitet i hele verden kan inkarnerede fans naturligvis komme på en byvandring i Harry Holes fodspor med Oslo Crime Walk.

Er du til lydbøger, kan det virkelig anbefales at lytte netop denne serie - indlæser Bent Otto Hansen gør det helt fantastisk og bringer Harry Hole til live i storform.

Lyt til lydbøgerne med Harry Hole-serien - eller find dem på din foretrukne streamingtjeneste.

Er du vild med Jo Nesbøs krimiunivers, så kan du finde andre bøger, som ligner på listen herunder.

Inspiration