Kølige drinks og kolde krimigys

06.07.21
Opskriften på en god feriedag i hængekøjen.

Når ferien skal nydes er det ofte i selskab med en god og medrivende krimi, lidt spiseligt og masser af kølige drikke til at holde hovedet koldt.

Selv om rejsen måske (heller) ikke i år går sydover, kan ferien sagtens dufte lidt af tropisk sommer.

Herunder finder du 5 krimier, du kan læse på en dag, samt tips til smagfulde snacks og alkoholfrie drinks til hele familien.

God sommer!

Tid til mocktails

Driving miss spritz er en alkoholfri udgave af den klassiske Aperol Spritz lavet på en Spritz-sirup på appelsin.

Siruppen giver cocktailen den klassiske ”Aperol-smag”, og Copenhagen Sparkling Tea Blå tilfører den liflige smag, du normalt får fra proseccoen, men i denne version får din drink lidt mere dybde med noterne af te. Granatæblekerner giver friskhed og en smuk, varm farve.

Det skal du bruge:

Vinglas
Jigger
Barske

2 cl Monin Orange Spritz-sirup
10-12 isterninger
10 cl Copenhagen Sparkling Tea Blå
2 cl Three Cents Plain eller
Anden danskvand med blid brus
Granatæblekerner

Fremgangsmåde:

Fyld isterninger i glasset, og hæld de øvrige flydende ingredienser i. Rør forsigtigt rundt, og pynt med granatæblekerner.

Kilde:
Artiklen 'Lækkert uden alkohol' på bog.dk

Inspiration