Kastanjedyr, simreretter og islandske sweatre

08.10.20
Hvad har de tre ting til fælles? Efteråret banker for alvor på og giver anledning til at kaste sig over nye projekter i køkkenet, haven eller det kreative hjørne. Samtidig lokker det gyldne løvfald os ud i naturen eller vejrguderne tvinger os indendøre til hygge under tæppet; måske med en god roman, en film eller højtlæsning.

Vi har samlet et potpourri af efterårsinspiration til dig - lige til at blive inspireret af til kreative projekter inde og ude, til efterårsmaden og underholdningen indendørs med film, bøger og brætspil til efterårsferien for børn og voksne.

Du finder vores store efterårstema her

Efterårsferie på bibliotekerne

Bibliotekerne byder indenfor til flere spændende arrangementer for børnefamilierne i efterårsferien. På Trekanten Bibliotek & Kulturhus kan I lave magneter og nøgleringe med dyr på. På Hovedbiblioteket viser vi edderskønne edderkoppe-film for børn på 5+ år, sætter lyd på vilde vidunderlige dyr i naturen med de 4-8 årige og bygger fuglefoderhuse. Større børn inviteres indenfor til Readathon med non-stop-læsning ... i 12 timer!

Se bibliotekernes arrangementer her