Kærlighedens vildveje

3 Filmstriben film med fokus på alverdens kærlighedskvaler.

Ak, den kærlighed. Forførende, forræderisk, fatal.

Selveste Madonna har instrueret 'Wallis & Edward', der fortæller historien om kvinden Wally, der er besat af historien om en af det 20. århundredes mest notoriske kærlighedsaffærer, der bragte en konge til fald.

Buster Keaton var en af Hollywoods store kanoner da han lavede stumfilmen 'Krudt, kugler og kærlighed', hvor stakkels Buster er så uheldig at blive forelsket i en pige, der som han er uvidende om, at deres respektive familier er dødsfjender.

I den kinesiske storfilm 'Legend of the demon cat', genopstår en myrdet konkubine som en dæmonisk sort kat, der forårsager ravage i hovedstaden, og måske kan får hele Tang-dynastiet til at styrte i grus. 

Den stærkeste kraft er, på godt og ondt, i sandhed kærligheden. Se disse, og andre gode film med kærlighed i centrum på bibliotekernes streamingtjeneste Filmstriben.

Wallis & Edward

Den unge kvinde Wally Winthrop drages af historien om det skandaløse ægteskab mellem den amerikanske pige Wallis Simpson og den engelske Kong Edward d. 8. Historien er med til at give Wally styrken til selv at følge sit hjerte og gå efter lykken.

Megastjernen Madonna har både skrevet manuskriptet og instrueret filmen.

Krudt, kugler og kærlighed

20-årige Willie McKay er vokset op i New York uden forbindelse til sit fødested i Kentucky. Da han modtager et brev om, at han har arvet sin fars ejendom, beslutter han sig for at tage det første og bedste tog for at besøge sin oprindelige hjemby.

På toget møder han en yderst tiltalende kvinde: Virginia Canfield. Hvad de to ikke kender til, er deres slægters familiefejde, og at Canfields hader McKays overalt på jorden.

Legend of the demon cat

Historien foregår i Kina under Tang Dynastiet (618-907). En dæmonisk kat dukker op og forstyrrer freden i hovedstaden, Chang'an City, og forårsager en række mærkelige begivenheder.

Digteren Bai Letian og munken Kukai slår sig sammen for at undersøge konkubinen Yangs død ved at følge i kattens spor. Filmen er et overdådigt udstyrsstykke, med smukke kulisser og flotte computereffekter.