Julen har englelyd

Julen står for døren, og med den følger alt hurlumhejet omkring den, gaver, gløgg, gås eller and, og julemuzak.

Ja, julemusikken har sit helt eget spændende kapitel i vores allesammens fortsatte julesaga. Mange elsker den, nogen hader den, men folks definition af julemusik er jo ret forskellig, da der er så mange forskellige typer af den! Det spænder lige fra smukke klassiske juleoratorier, over Andy Williams bløde croonerstemme, til Bamse og Kylling. Og alt muligt derimellem.

Her kan du måske finde den cd som er lige præcis den julemusik du helst vil lytte til, musik som får dig helt op på julebeatet, eller som du kan bruge til kærkommen stressen af fra decembers julevirak. Vi lover at her er noget for enhver julesmag.

Bach og anden klassisk julemusik

Bachs juleoratorium står for mange som den ypperste julemusik, men der findes også værker af andre klassiske komponister i denne liste.

Christmas carols

For nogle kan julemusikken simpelthen ikke blive engelsk nok. Se udvalget af engelske christmas carols på cd.

Pop/rock

For dem der vil have rockende julerytmer, bløde som hårde.  Se udvalget af julede pop/rock albums på cd.

Evergreens

Her er vi så afgjort i den bløde afdeling - til julebal i croonerland.  Se udvalget af jule-evergreens på cd.

På dansk

For dig der helst vil synge med på dansk, bl.a. Kaya Brüel og Ole Kibsgaard: Julen varer længe. Se udvalget af danske julealbums på cd.

Børnejulemusik

Julen er børnenes fest, og heldigvis er der lavet masser af dejlig julemusik til de yngste. Se udvalget af julemusik til de yngste børn på cd.

Julekalender

Ingen jul uden tv-julekalendere. Her kan du både nostalgitrippe eller blive opdateret på de nyere kalendersange. Se udvalget af julekalender-albums på cd.