Julefilm i Børnebiffen

Juletid er lig med tid til julefilm. Vi anbefaler en god håndfuld julefilm i Børnebiffen for de 3+ årige.

Nu er det endelig JUL og derfor åbner biblioteket den bedste julegave til børn fra 3 år og deres forældre. Den 1. december gik bibliotekernes filmtilbud Børnebiffen i luften. En digital biograf for de yngste med over 400 kvalitetsfilm. Man skal bruge sit bibliotekslogin for at se film i Børnebiffen og så kan man se alle de film, som man har lyst til.

Vitello køber en vidunderlig julegave

Hold jul sammen med Vitello. Det er snart jul, og Vitello er bekymret for, om det kun artige børn, som får julegaver. Vitello vil gerne have, at mor synes han er artig, så hun køber en masse gaver til ham. Derfor går Vitello på jagt efter en vidunderlig julegave til mor.

Se 'Vitello køber en vidunderlige julegave' på Børnebiffen.dk

Hunden Ib - Ib holder lillejuleaften

Det er blevet lillejuleaften. Hunden Ib og Mus fejrer det med gaver til hinanden. Små gaver. Så de glæder sig til store juleaften – til de store gaver.

Se 'Ib holder lillejuleaften' på børnebiffen.dk

Josefines bondegård - 7. Jul på gården

Tag med på besøg hos skønne Josefine. Det er snart jul, og den frække drillenisse Soffi laver ballade om natten. Josefine gør klar til julen ved at bage julekager og skrive ønskeseddel, men selvom det snart er jul, er der stadig en masse andet at gøre på gården. Familien skal udvide bestanden med nuttede tyrekalve, som skal slagtes og blive til lækre bøffer, når de er blevet store nok. Og så er der kommet nye, små kyllinger på gården.

Se 'Josefines bondegård - 7. jul på gården' på børnebiffen.dk

Rita og Krokodille: Jul

Det dufter af jul, når Rita og Boris bager brunkager. De fortæller Krokodille alt om Julemanden. Han kommer med gaver til alle børn, rige og fattige, store og små. Man skal bare tro på ham og så være artig, selvfølgelig. Boris siger at Julemanden ikke giver gaver til Krokodiller. Men man skal ikke lytte til alt, hvad folk siger.

Se 'Rita og Krokokodille' på børnebiffen.dk

Snemanden

Ingen jul uden filmen om drengen og snemanden. En lille dreng opdager til sin forundring, at den snemand, han har bygget i sin baghave på magisk vis bliver levende. Det bliver en smuk, eventyrlig nat med sjove påfund og leg i vinterlandskabet.

Se 'Snemanden' på børnebiffen.dk

Inspiration