Julematerialer udstillet på aalborg bibliotekerne

Jul på Aalborg Bibliotekerne

20.11.19
Julen 2019 er skudt i gang på Aalborg Bibliotekerne. Lad dig inspirere af vores store udvalg af julematerialer eller deltage i et af vore hyggelige julearrangementer.

Vi har været i kælderen for at hente den virkelig store kasse med julepynt. Vi har også fundet alle julematerialerne frem og støvet dem godt og grundigt af, så de kan præsentere sig fra deres smukkeste side i Velkomstområdet på Hovedbiblioteket. På alle lokalbiblioteker og i busserne finder du selvfølgelig også en masse dejlige julematerialer.

Men vent ikke for længe med at få fingre i de mange dejlige julematerialer. Der er rift om dem (det er jo den tid på året!) og julen varer ikke helt til påske på biblioteket.

Kom i julestemning med juleaktiviteter på biblioteket

Trænger familien til at afbræk fra kulden og indkøbskaos, kan I tage på biblioteket og fordybe jer i nogle af vores juleaktiviteter. Herunder kan du se bibliotekernes aktiviteter og arrangementer i tiden op til jul. Bemærk, at nogle af arrangementerne kræver tilmelding.