En person står med ryggen til iført en Manchester United hjemmetrøje med navnet "Ibrahimovic" påtrykt
Foto: Matin Keivanloo

Jeg er Zlatan og andre fodboldpersonligheder

Filmen om en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde, Zlatan Ibrahimović, er udkommet og det giver anledning til at finde alle de fede fodboldbøger frem.

Filmen ”Jeg er Zlatan filmen” kan lige nu opleves i biografen, og det er en spektakulær fortælling om den svenske fodboldlegende, Zlatan Ibrahimović.

Den handler om den svenske fodboldgud med de bosniske rødder, som voksede op i ghettoen i Malmø og hvis fodboldtalent har bragt ham til nogle af de største klubber i verden og hvis humor, selvsikkerhed og personlighed har gjort ham til en elsket (og hadet) figur på internettet. 

Under huden og bag scenen

Fortællingen om Zlatan Ibrahimović er spændende, og bringer dig under huden på et interessant og komplekst menneske og med ind bag kulisserne hos gigantiske og ofte polerede fodboldklubber. 

Er du fodboldfan, skal du naturligvis læse bogen, som er historier fortalt af Zlatan til David Lagercrantz. Bagefter skal du gå i biffen og se filmen.

Når du er færdig med det, og er helt optændt af kærlighed til det smukke spil og en fornyet fascination af fodboldens personligheder, kan du  gå i gang med nogle af fodboldbøgerne herunder. Alle om interessante og til tider kontroversielle personligheder fra fodboldens verden.
 

Inspiration