Hjemmetræning - sammen i bevægelse

11.05.21
Kom i form og få mere energi med træningsøvelser, hvor alle kan være med uanset alder og fysisk niveau.

Hold kroppen i balance med Gotvedgymnastik

Helle Gotveds hjemmegymnastik ”Ha' det bedre”, blev gennem flere årtier sendt i radioen og fik masser af danskere op af sofaen og ud på gulvet.

I denne nye podcastserie er det bevægelsespædagoger og nuværende ledere af Gotvedinstituttet Søren Ekman og Henriette Bolt, der leverer nutidig og effektiv træning, der med sit fokus på kroppens naturlige bevægelsesmønstre giver ny energi til krop og hjerne.

Find podcast-serien 'Få det bedre med Gotvedgymnastik på eReolen

DR morgentræning

Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning fra simple øvelser til træning af smidighed, kondition og muskler.

Der er øvelser for hele familien på et niveau, hvor alle kan deltage.

Se alle afsnit af DRs morgentræning

Guidede meditationer og afspændinger

Efter en god træning er det tid til afslapning, og her er et guidet afspændings- eller meditationsprogram en mulighed. Episoderne er 12-20 minutter lange, og intentionen med hver episode er at tage lytteren med igennem et roligt og rart afspændings- eller meditationsprogram, uden at andet indhold forstyrrer.

Podcasten findes i seks episoder, som alle indeholder et beroligende program, med Trine Holt Arnsbergs rolige stemme som guide.

Find podcast-serien 'Guidede meditationer & afspændinger' på eReolen

Inspiration