Fødselsdagsfest

Hip hurra det' min fødselsdag

27.10.22
Fødselsdag er for de fleste børn et af årets højdepunkter. Forventningerne kan være skyhøje, spændingen stor og følelserne udenpå tøjet, når mindre børn skal holde fødselsdag.

Der er plads til glæde, begejstring og forkælelse, når man fylder år. Men nogle gange kan det hele også blive lidt for overvældende eller man bliver skuffet, hvis dagen ikke går som forventet.

Fødselsdag er en glædelig begivenhed, men hvad gør man, hvis ingen vil komme til ens fødselsdag? Eller hvis ikke man får det man ønskede sig eller bliver misundelig på fødselarens gaver? Hvad nu hvis ens forældre er skilt eller man er for genert til at være festens midtpunkt?

Kom med til en masse forskellige fødselsdage i billedbøgerne – både dem hvor det går lidt skævt og dem, hvor det går som en leg. Bøgerne kan være med til at forberede og sætte forventningerne til næste gang, der skal være fødselsdag.

Hold børnefødselsdag på Hovedbiblioteket

Vidste du, at I kan holde jeres børnefødselsdag på Hovedbiblioteket i Aalborg? I sammensætter selv fødselsdagen, som I ønsker, og vi stiller vores fysiske rammer til rådighed. 

Vi tilbyder: 

  • Brug af børnebibliotekets faciliteter på lige vilkår med bibliotekets andre gæster, herunder spilkonsoller og bøger
  • Hjælp til at finde bøger, som kan bruges til højtlæsning
  • Masser af plads til selskabslege, som I selv står for. Vi kan evt. være behjælpelige med bøger om emnet.
  • Siddepladser, hvor I kan nyde jeres medbragte fødselsdagsmenu.

Læs mere her og book jeres næste børnefødselsdag

Inspiration